Welcome

Képtalálat a következőre: „blog we heart it”

Eszter vagyok, 25 éves. Jelenleg Budapesten élek, de egy igazi falusi lány vagyok.  Lassan 5 éve élek párkapcsolatban, május 20-án volt az esküvőnk :) Több éve blogolok már, szívesen írok magamról és más témákról is. Imádom a jó filmeket, sorozatokat, zenéket. Szeretem a csokit, a finom magyaros és olaszos ételeket. Barátkozó, beszédes.  Kreatív és empatikus. Ha szeretnéd megismerni az én kis világomat vagy szívesen olvasnál divatról, szépségápolásról, lélekről vagy a filmek világáról akkor szeretettel látlak az oldalon.

facebook twitter instagram információk

 
Dua Lipa - New Rules
 
Beszélgessünk

Szerkesztő:Eszter *Kérlek Ne reklámozz! Cserét itt vagy emailben kérj!

 
Bakancslista

Kapcsolódó képIgaz szerelmet találni 
Kapcsolódó képKözös kép Felipe Massával
Kapcsolódó képTetoválást csináltatni
Kapcsolódó képLibegőzni 
Kapcsolódó képLegyőzni a félelmeimet
- Angliába utazni
- Elmenni Enrique Iglesias vagy Justin Timberlake koncertre 
- Látni Barcelonát


 

 

KIEMELT CSERE

http://www.tracking-board.com/wp-content/uploads/2016/04/Jason-Statham.jpg

  

   1499807998_50.jpg

BLOGGER TÁRSAIM 

* AMY  * NINAA THEA  * DZSENI  *  DILARA  *
  LIMONADEE* ESZTER * SZOFI * ANNA * ANDI * LEXI
BLOGGER QUEENS


 * Buli Vivien Hivatalos Oldala * Esther  * Csilla *  * Viki  * Szabe

 
Információk
Szerkesztő: Eszter
Designer: Ninaa
Téma: Blog, lelki, csajos téma
E-mail: írj nekem
Szolgáltató: G-Portál

AZ OLDALRÓL:

A blog még  2014-ben indult útjára mindiglegyboldog.blogspot.hu címen, akkor négy szerkesztővel. Két évvel később már egyedül szerkesztettem az oldalt, és átköltöztem a gportal-ra ahol ezen a néven további egy évig működött. Most, 2017. 07.19-én láttam elérkezettnek az időt a névváltásra, ezentúl becauseimdreamer.gportal.hu néven lesz elérhető az oldal. Szabályokról itt olvashatsz és az oldal pedig tovább ezen az oldalon értesülhetsz!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

HOME

Kedvenc sorozataim

Sziasztok!

Szép szombatot kívánok Nektek :) Arra gondoltam, hogy mivel úgyis borongós, szürke az idő hoznék Nektek egy ajánlót az én kedvenceimből. Higgyétek el nagy sorozatfüggő vagyok már gyerekkoromtól kezdve, na jó azért nem mindent nézek meg, viszont ami tetszik akár milliószor újra tudnám nézni. Ha érdekel titeket melyek azok akkor katt a bővebbenre :)

Nem is tudom hol kezdjem.

Első sorban anno mindent néztem ami szappanopera : Marimar, Rosalinda, Vadmacska stb. Aztán ahogy idősebb lettem mások lettek a kedvencek, bár első és megunhatatlan gyerekkori kedvencemmel kezdeném.

* Charmed - Bűbájos boszorkák

- Nem telt el úgy alkalom, hogy ne néztem volna meg az aznapi epizódot, sőt fizikai fájdalmat éreztem ha nem láthattam valamilyen oknál fogva. Aztán sorra jöttek az ismétlések többféle csatornán, és most is a FOX-on követem figyelemmel a három boszorka sorsát. Ez az a sorozat talán amit sosem fogok megunni, mégha kívülről is tudom mi lesz benne.

" A történet szerint három lány a világ legerősebb boszorkányai lesznek, amikor a padláson megtalálják az Árnyak könyvét és ezzel elkezdődik számukra a jó és a gonosz csatázása. Prue, Piper és Phoebe különleges képességeinek köszönhetően harcolnak a démonok, warlockok és más gonosz ellen, miközben meg kell őrizniük a titkukat és a saját életüket is alakítaniuk kell. Prue halálát követően Paige-el a féltestvérrel, (aki egyébként félig fényőr) lesz teljes újra a hármak ereje :) "

Nekem a kedvenceim amúgy Piper a középső majd legidősebb testvér. Nagyon bírom Holly Mary Combs által megformált karaktert, talán egy kicsit hasonlít is a személyiségünk, ezért is lehetett ő mindig a kedvencem. Piper számára a legfontosabb a család és a szeretett férfi Leo, akivel kapcsolatuk az elején nem éppen zökkenőmentes.

Leo: a második kedvencem, akárhogy is nézem ő mindig ott állt védelmezőként a lányok mellett és talán ezt kedvelem benne. Na meg a Piperrel való szerelmüket.

Cole: hát bírom a stílusát a gonoszt is a jót is, meg ahogy alakult Phoebe-vel a kapcsolata. Jó páros voltak ők, amikor még dúlt a szerelem közöttük.

* Gossip Girl - Pletykafészek

- Hello Upper East Side - aki szereti a sorozatot nem lehet számára ismeretlen ez a mondat. Emlékszem a cool tv sugározta a sorozatot először még akkor nem volt annyira ismerős a magyar rajongók számára. Húúú imádtam. Ha jól emlékszem hétvégén kora délután benn ültem a szobában, hogy nézhessem a sorozatot.

" Egy blogger - Gossip Girl - írja le New York elit tizenéves tanulóinak mindennapi életét, ezzel pedig megkeserítve az ő napjaikat is, hiszen minden titkukat kifecsegi, amiről pedig természetesen ők is értesülnek. Serena, Blair, Chuck, Nate, Dan és Jenny a történet főszereplői továbbá az ő családtagjaik. Az egyik elit magániskolába járnak, divatos cuccokban, sok ármány és féltékenység közepedte. "

Kedvenceim: Blair Waldorf : számomra ő a legjobb. Bírom a stílusát, a személyiségét egyszóval a kedvenc.

Chuck: Fúú vele bonyolult a "viszony" eleinte nem nagyon szívleltem. Őszintén magam sem tudom miért, talán mert Nate volt a szép és jófiú. Ahogy Blairrel összejöttek kezdtem bírni a stílusát és a flegmaságát. Igazi rosszfiú a javából. :) Na meg egyébként ízig-vérig angol származású Ed Westwickért teljesen odavoltam :)

Nate: A szépfiú, szerintem ez mindent elmondd :)

* Buffy a vámpírok réme /Angel

- Viasat-on ment reggelente erre is emlékszem, tehát képes voltam "hajnalok hajnalán" felkelni, hogy láthassam. Valahol a 3. 4. évadnál kapcsolódtam be először, emiatt nem nagyon ismertem az előzményeket, persze tudtam, hogy miről szól a sztori.

" A történet szerint minden generációban születik egy vadász, aki megmenti az emberiséget a gonosztól :vámpíroktól, démonoktól. Egy lány aki felveszi a harcot a gonoszsággal, aki persze őt akarják megölni. Buffy Summers egy átlagos gimnazista lány, szülei válása után Sunnydale-be költöznek édesanyjával, ahol a gimnázium könyvtárosa elmondja a lánynak, hogy ő a kiválasztott. Miután Buffy szembesül azzal, hogy igaz amit Giles mondott, barátai lesznek a segítségére, hogy állandó harcot vívjon a vámpírokkal és más természetfeletti lénnyel. Eközben szerelmes lesz Angel-be, akiről végül kiderül, hogy egy vámpír aki meg van átkozva..."

Őszintén szólva miután az első három évadot megnéztem, ez lett inkább a kedvencem. Kidolgozott volt, összeszedett. Az utána következő évadok sem voltak rosszak, de már korántsem tetszettek annyira. Angel a harmadik évad végén elhagyta a sorozatot és a csatorna indított egy külön sorozatot vele.

Kedvencek: Buffy: A harcos, a főszereplő. Szerintem ez mindent elmondd.

Angel: David Boreanaz. Sokan csak a Dr. Csonból ismerik és néha meséltem ismerősöknek, hogy ó én már sokkal régebbóta. Buffy-ban nagyon jó karaktert kapott, hiszen Angel/Angelus két különálló személyiség volt. Angelt egy cigány boszorkány megátkozta, ha egyszer is megérzi a boldogság ízét gonosszá válik. A jó és rossz Angelt is egyaránt bírtam :)

* Pretty Little Liars - Csinos kis hazudozók

A jelenlegi aktuális kedvencem. Biztos sokan vagytok akik ismerik.

"A sorozatban öt lány szerepel. Alison egy rejtélyes éjszakán eltűnik, testét pedig sehol sem találják hosszú időn keresztül. A lányok eltávolodtak egymástól, majd egy év elteltével Alison állítólagos holtteste megtalálásakor ismét egymásra találnak, hiszen egy idegen üzeneteket kezd küldözgetni nekik, akiről fogalmuk sincs, hogy ki az."

Kedvenceim:  Hanna Marin: a lányok közül egyik legjobban megformált karakter. Stílusos emelett szimpatikus személyiség, végsőkig kitart az elképzelései mellett.

Spencer: kedvelem benne, hogy nem adja fel a dolgokat, kitartó és eszes.

Caleb: hát ő a nagy segítsége a lányoknak, plusz nagyon cuki.

Toby: a titokzatos fiúból egy nagyon szimpatikus fiú válik a részek alatt.

* Ghost Whisperer - Szellemekkel suttogó

- Talán észrevettétek, hogy a misztikus, természetfeletti sorozatok állnak hozzám közelebb, mostani sorozat bemutatásnál sincs ez másképp.

"Melinda Gordon egy áldással született, melyre a már elhunyt nagymamája hívta fel rá a figyelmét. Melinda képes a holtakkal beszélni, látja őket, akik egytől egyig segítséget kérnek tőle. Melinda minden részben valaki segítségére siet, hogy megnyugodva átléphessen a fénybe."

Kedvenc: Melinda egyértelműen és férje Jim aki mindenben támogatja őt. De az összes főszereplő valamilyen módon kedvenc, így Rick Payne az egyetemi professzor vagy Delia is Melinda munkatársa az antikvitázsban.

* Gilmore Girls - Szívek Szállodája

- Lorelai és Rory történetét talán senkinek sem kell bemutatnom, a mai napig imádom őket nézni. 

"A sorozat egy egyedülálló anyuka és lánya életét mutatja be. Stars Hollowban laknak, minden pénteken Lorelai szüleinél kötelesek vacsorázni, továbbá figyelemmel kísérhetjük Rory iskolai éveit a gimitől az egyetemig, miközben a szerelmei jönnek mennek."

Kedvencek: Rory. Talán a határozottságáért bírom és mert a legaranyosabb a sorozatban. Na és persze Jesse, a rosszfiú. Örök kedvenc :)

*Reign - Az uralkodónő

- Jujj a jelenlegi kedvencem. Annyira odavagyok meg vissza, hogy órákig is mesélhetnék. Ami nekem nagyon tetszik benne, hogy a középkorban játszódik, mivel szeretem a kosztümös filmeket, sorozatokat, ez pedig egyértelműen elnyerte a tetszésem. Sok az intrika, fordulat a sorozatban, na és ott van Ferenc azaz Francis akiért.... odavagyok.

" A történet Stuart Máriáról a skót királynőről szól, aki fiatalon a francia udvarhoz kerül, hogy Henrik király fia felesége legyen. Az udvarhoz érkezik még négy udvarhölgye is, majd megkezdődnek az intrikák a hatalomért folytatott küzdelem és a bonyolult szerelmi szálak. "

Kedvenc : Mary a királynő, neki elég nehéz dolga van, hiszen folyton meg akarják ölni, az országa miatt is folyamatos döntések előtt áll, de kitartó és bátor. Nagyon szimpatikus az őt játszó lány is.

Francis: hát ódákat zenghetnék, de egy szóval elintézem: imádom. :)

 

Ha esetleg van amit szívesen néznétek ajánlom Nektek, de nyugodtan megoszthatjátok velünk kedvenceiteket Ti is, itt vagy facebookon.

Szép estét

E.

Címkék: sorozatok
2016.05.14. 21:49, Eszter Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
Hibás kód. Próbáld újra!
 
1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2016.12.22. 02:46
Lyndakix
Interesting design. So, this website very nice, I LLLiked it! :) P.S. I recommend for you the "XRumer 16.0" program for effective promotion. It's a best SEO and SMM software for today. Your read it - then it works! ;)
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE